Högstadiet kan vid behov få undervisning på distans

På Bredängsskolan kommer vi att använda alla de möjligheter vi har för att undvika fjärr- och distansundervisning. Vi vill att alla våra elever undervisas på skolan och når sina mål, samtidigt som vi ska undvika trängsel och smittspridning. Om det blir nödvändigt med fjärr- eller distansundervisning så kommer vi informera elever och vårdnadshavare om vad det innebär. Vi vill påminna er om att barn oftast får milda symtom av covid-19 och att det är väldigt ovanligt att barn blir svårt sjuka av covid-19. Barn har hittills inte visat sig vara drivande i smittspridningen. Den personal som arbetar inom skolan har inte drabbats covid-19 i högre utsträckning än andra yrkesgrupper.

Anna Hoffsten