Sök till Bredängsskolan

Du är alltid välkommen att söka till oss. Vi tar alltid ansvar för att hitta en skolplats för elever som bor inom vårt boendeområde. Oftast kan vi erbjuda plats på Bredängsskolan. I mån av plats tar vi också emot elever som bor på andra adresser.

Till höger på sidan hittar du ansökningsblanketten som du fyller i med uppgifter om ditt barn. Skriv ut den, fyll i den och skicka in den eller lämna den till skolans expedition. Om du behöver hjälper vi dig att fylla i blanketten om du besöker vår expedition.

För att underlätta vårt mottagande av ditt barn uppskattar vi om du bifogar senaste individuella utvecklingsplanen och ev åtgärdsprogram för ditt barn.

Varje ansökan behandlas i vårt elevhälsoteam för att vi ska kunna ta emot ditt barn på allra bästa sätt