Skapande skola

Senaste nytt: Nu är Bredängshuset färdigt med balkonger och belysning. Kom gärna förbi och kika in i lägenheterna om du har vägen förbi vår cafeteria. Annars får du en liten försmak i bildspelet här ovanför! (24/10 -14)

Bredängs elever i åk 3 sjöng på Skansen 26/5 i samband med prisutdelningen i tävlingen "En bok i världsklass". Eleverna sjöng sin egen sång "Bredäng SWAG!!!". Se klippet här!!

Vernissage tisdag 20/5 kl 14.45 och 17.30 av Bredängshuset - ett samarbete med Hannah Gordon Tornesjö.
Plats: Cafeterian, Bredängsskolan. Årskurs 7

Läs Södra sidans artikel om projektet!

Vernissage torsdag 22/5 kl 16.00 av Bildspråk - ett samarbete med Waldemarsudde
Plats: Waldemarsudde, Djurgården. Personlig inbjudan gäller. Årskurs 4-6
Läs gärna museets egen beskrivning av projektet!!

Bredängsskolan har sedan flera år genomfört kultursatsningar för och med eleverna med hjälp av Skapande skola-medel. Vi har erfarenhet av samarbeten med Moderna Museet, Nationalmuseum, Stockholms läns blåsarsymfoniker, Kulturskolan och många fler.

På den här sidan kommer vi att lägga upp länkar till kommande och pågående samarbeten.